aaa
Δασκαλακης
  Πανος
   2001
μια βόλτα
στο Μποχώρι...
 
           * * *
 
 
 

ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ
    ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ
                 *
                *

    * * * * * * * *
 
 
 

 
    ******
ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
   2017
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
           * * * *
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
     Blogs
 
 
 
 
 
 
 
 
   "ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ"
 
 
 
 
 
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΑ
       BLOGS
 
 
EnglishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabicChinese Simplified
...και πίσω απ' τις Βαράσοβες και πίσω απ' τους Ζυγούς
           τα μάτια μου τετράψηλες κορφές τα μαγνητίζουν
                 και πέρα απ' τα βαλτόνερα που με λαγοκοιμίζουν
                      τι πολιτείες , τι θάλασσες , που δεν τις βάζει ο νους...
                                                                             Κωστής Παλαμάς 
 
                    
 
   ΑΡΧΙΚΗ      ΣΥΝΑΥΛΙΑ 2013
 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013
 
  Με την συναυλία – αφιέρωμα στο Λαϊκό & Ρεμπέτικο τραγούδι ο Λαογραφικός Σύλλογος Ευηνοχωρίου ¨ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ¨ έκλεισε τον κύκλο των καλοκαιρινών του λαογραφικών – πολιτιστικών και εθιμικών του εκδηλώσεων με την γενική ονομασία ¨ΚΑΛΥΔΩΝΕΙΑ 2013¨.
  Η συναυλία είχε ιδιαίτερη επιτυχία , όπως άλλωστε και όλες οι εκδηλώσεις του Συλλόγου και φέτος , με το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Μεσολογγίου να δίνει μια υπέροχη παράσταση μαγεύοντας τους εκατοντάδες παρευρισκόμενους με τα όμορφα τραγούδια τους στην πλατεία Ευηνοχωρίου "Κώστας Νιαβής".
  Οι ζεστές φωνές των Γιάννη Ταμπάκη , Σουζάνας Παπανικολάου , Λίας Ψαρρή και Κατερίνας Χόντου μας ταξίδεψαν στα πιο όμορφα μονοπάτια του ελληνικού πενταγράμμου…
  Σ’ αυτό βέβαια βοήθησαν  η κιθάρα του Δημήτρη Γιαννόπουλου , το μπουζούκι του Σπύρου Κούστα και του Μπάμπη Κιρκινέζου , το πιάνο της Εύης Παπανικολάου , ο μπαγλαμάς του Μπαρτσώκα Γιώργου και το τουμπερλέκι του Γιαννόπουλου Αντώνη , που όλοι μαζί παρουσίασαν ένα υπεύθυνο και μελωδικό σχήμα που καταχειροκροτήθηκε από τους θεατές.
  Την παρουσία όλων χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του Λαογραφικού Συλλόγου Ευηνοχωρίου Δασκαλάκης Πάνος με τα μέλη του Συμβουλίου και ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου Καβάγιας Αριστείδης , ο οποίος επαίνεσε το έργο του Συλλόγου σε όλους τους τομείς , καθώς και τις δραστηριότητες αυτού , φέρνοντας το Ευηνοχώρι στην πρώτη θέση των πολιτιστικών δραστηριοτήτων.
  Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε τον Δήμο Μεσολογγίου και το Πνευματικό του Κέντρο , αναφέροντας πως χωρίς την βοήθειά τους δεν θα μπορούσαν να γίνουν όλα αυτές οι δράσεις που έγιναν στο Ευηνοχώρι. Επίσης ευχαρίστησε όλα τα μέλη του Δ/κού Συμβουλίου του Συλλόγου μας που δούλεψαν σκληρά και συντονισμένα για την άψογη διοργάνωση όλων των εκδηλώσεων του Συλλόγου , αλλά και τους συγχωριανούς μας για την μεγάλη τους στήριξη σε όλες τις δραστηριότητες.
  Ξέχωρα ευχαρίστησε το Χορευτικό Τμήμα Ευηνοχωρίου που διατηρεί ο Λαογραφικός Σύλλογος ¨ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ¨ , για την συμμετοχή του σε όλες μας τις εκδηλώσεις αλλά και για την προβολή που έχει δώσει στο χωριό μας , με την φροντίδα του χοροδιδασκάλου μας Αποστόλη Τασιούλη , που έχει κάνει καταπληκτική δουλειά.
  Τελειώνοντας ο Πρόεδρος ευχαρίστησε το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι για την προσφορά του στα πολιτιστικά και λαογραφικά δρώμενα του τόπου μας , αλλά και το Τμήμα Μουσικών Οργάνων αυτού για την ευγενική τους φιλική συμμετοχή στην παρουσίασης αυτής της συναυλίας…
  Η βραδιά μετά την συναυλία συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με χορούς απ’ όλους τους παρευρισκόμενους οι οποίοι συνεχάρησαν για μια ακόμη φορά τον Λαογραφικό Σύλλογο Ευηνοχωρίου ¨ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ¨ για την υπευθυνότητα και την ποιότητα των εκδηλώσεών του δίνοντας το παράδειγμα για το πώς πρέπει οι σύλλογοι να κρατούν σταθερά την πορεία στην οποία έχουν ταχθεί…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
    11η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
      ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ
   ΣΤΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ
 
                 * * * *
ΤΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ ΣΤΗΝ ΤV
 
                    * * * 
      ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ
 
                  * * *
     8η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
       ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ
                         * * *
   "ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑΤΑ"
 
                * * *
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
            ΣΕ
  ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ

             * * *
ΤΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ   ΣΤΟ
ΜΕΓΑΡΟ   ΜΟΥΣΙΚΗΣ
 
                  *  *  * 
       ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ
 
                   * * *
  ΜΝΗΜΕΣ ΑΗ ΓΙΑΝΝΙΟΥ
 
 
 
 
                 * * *
       ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ Η
  ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΩΡΑ
        
 
*****